Port 19: livsnjutarens boende

Port 19: Nära havet vill jag bo…
12 maj, 2015
En milstolpe i Port 19-projektet
23 november, 2015

Port 19: livsnjutarens boende

Av en journalist fick jag frågan; ”Vem är köparen och bostadsägaren i PORT 19, för inte är det väl barnfamiljer?”. Vi marknadsförare delar ofta in vår målgrupp efter demografiska principer där ålder, kön, ekonomi och en del andra kriterier är avgörande för vår så kallade kundsegmentering. Låt oss glömma demografi, segmentering och istället beskriva PORT 19 bostadsägaren som livsnjutaren som värdesätter det goda i livet.

Närheten till naturen med havet och det unika läget med havsutsikt från generösa terrasser är nog helt avgörande. Läget, inte bara ”Vid havet mitt i staden”, men också närheten till service, tåg- och bussförbindelser samt via angränsande riksväg 25 enkelt och bekvämt kunna nå storstadens puls är viktigt aspekter.

Bekvämligheter som hiss i det egna trapphuset också ända ned till bilplats och förråd i garaget under jord värdesätts på samma sätt som den egna båtplatsen vid bryggan utanför lägenheten. Den yttre kvalitén där husens arkitektur tillsammans med de unika innergårdarnas grönskande, lugna och olika privata rum på ett värdigt sätt ersätter den tidigare så välskötta villaträdgården ger en balanserad övergång till den privata bostaden.
interior3-1024x507Avslutningsvis, i den personliga bostaden, värdesätter man generösa och smakfulla planlösningar med hög standard där köparens personliga val och önskemål i stor utsträckning beaktas. Jag tror att PORT 19 bostadsägaren är en individualist med högt ställda förväntningar på alla områden, inte minst boendet. Mitt svar till Journalisten blev därför:

Port 19 – Livsnjutarens drömboende

Peter Tanzer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *