Försäljning

MÄKLARE

Vi är Bo. Vi mäklar bostäder på ett helt nytt sätt som är slipat och med dagens verktyg.

 Vår expertis är härliga bostäder och drömmar om det goda livet. Vi erbjuder Dig alla de tjänster med vilka Du säljer Ditt vackra hem med rätt attityd, rätt stil, med kvalitet och genom tillförlitlighet och gott hjärta.

 Vår stora passion är bostäder – deras marknadsföring, försäljning, byggande och renovering. Vi helt enkelt älskar Ditt hem. Nuvarande eller framtida.MÄKLARE

Opkk, Finlands ledande fastighetsförmedlare med 60 års erfarenhet ger Dig trygghet i ett av ditt livs viktigaste affärer. 60 000 årliga kunder och Taloustutkimus marknadsundersökning bekräftar att vi är den pålitligaste fastighetsbyrån.


Opkk Ekenäs är en del av Åbonejdens OP-fastighetscentral Ab AFM som ägs av Åbo Andelsbank och Andelsbanken Raseborg. I vårt verksamhetsområde, västra Nyland, Åbo och Vasa är vi specialister på havsnära boende. Våra 65 fastighetsförmedlare på 16 kontor är marknadsledare på de flesta orter. Vår yrkeskunnighet och effektivitet ger Dig som kund rätt service och prisnivå.

På Ekenäs kontoret arbetar två mäklare som båda har avlagt AFM examen och med erfarenhet från den lokala marknaden hjälper de Dig i alla ärenden som gäller Din bostadsaffär. Vänd dig med förtroende till oss som känner bostadsmarknaden i Ekenäs med omnejd, dess prisnivå, kunder och nödvändiga samarbetspartner för din bostadsaffär.


FAKTA OM PROJEKTET

Pris lägenheter:  259 000 – 699 000 €

Avgifter:  Preliminärt beräknade till 3,20 €/m2/månad för fastighetsskatt, värme, fastighetsskötsel. Finansieringsvederlag frm. 30.4.2020, 18,80/m2. (inneh. amortering + ränta). El och vattenavgifter enligt förbrukning. + Bilhallsplatsens vederlag 1,45€/m²/kk + Båtplatsens vederlag ca. 110€/år + Privat hemförsäkring.

Garage och förråd:  23 000 €

Båtplats arrendeavgift:  Enligt gängse regler och praxis, under beräkning

Boarea:  53-140 m2

Boendeform:  Ägarlägenheter

Område:  Ekenäs – Norra Hamnen / Port 19

Kommun:  Raseborg

Säljstart:  kvartal 1, 2015

Tillträde:  Fas 1 preliminärt kvartal 2-3 2017.

Energiklass: C

Energisystem:  Fjärrvärme, golvvärme. Lägenhetsvisa individuella ventilationssystem med värmeåtervinning och kyla

Bostäder:  75

Antal rum:  2-5 ROK

BOSTADSBOLAGET

Bostads aktieägarbolag under bildande Namn:  Bostads Ab Port 19 Asunto Oy TV:  Fiberanslutning

Internet:  Fiberanslutning ingår i avgiften

Parkering:  Bilparkering ingår med en plats per lägenhet till engångskostnad 23 000 €. Extra parkeringsplats i mån av plats till 38 000 €. Möjlighet till Hybrid eller Elbil laddning i garaget.

Övriga utrymmen:  Ett källarförråd i källaren om 4 kvm tillhör och ligger i anslutning till lägenheten. I mån av tillgång kan tilläggs förrådsplats köpas. Bostadsbolaget har gemensamma uteplatser/innergård, gästparkeringar.

Övrigt:  I avgiften ovan ingår inte egen förbrukning av el och vatten eller lösöreförsäkring. Faktisk förbrukning av el och vatten kommer att mätas separat för varje lägenhet och faktureras retroaktivt tillsammans med månadsavgifter en gång per kvartal. Energideklaration:   C Upprättas separat innan slutlig kontraktsskrivning.

Gemensamma lokaler:  På innergården finns gemensamma utrymmen, grillplats etc. som ägs av bostadsbolaget och disponeras av andelsägarna.

Båtplats:  I anslutning till lägenheterna i Norra Hamnen disponerar alla lägenheter en båtplats om max 33 fot (10 meter). Med båtplatsen följer ett serviceavtal för underhåll av bryggan och båtplatsen. Möjlighet till båtservice, vinterförvaring etc. efter separat avtal med bryggoperatören.