Myynti

VÄLITTÄJÄ

Opkk on Suomen johtava kiinteistönvälitysketju, jolla on alalta 60 vuoden kokemus. Meidän kanssamme voit turvallisesti toteuttaa yhden elämäsi tärkeimmistä liiketoimista. 60 000 asiakasta vuosittain ja Taloustutkimuksen markkinatutkimus ovat todisteena siitä, että olemme luotettavin kiinteistönvälittäjä.

Opkk Tammisaari on osa Turun Seudun OP-kiinteistökeskus Oy LKV:tä, jonka omistavat Turun Seudun Osuuspankki ja Osuuspankki Raasepori. Toiminta-alueillamme Länsi-Uudellamaalla, Turussa ja Vaasassa olemme merellisen asumisen asiantuntijoita. 65 kiinteistönvälittäjäämme 16 eri toimistossa ovat useimmilla paikkakunnilla markkinajohtajia. Ammattitaitomme ja tehokkuutemme takaavat sinulle asiakkaanamme oikeanlaisen palvelun ja oikean hintatason.

Tammisaaren toimistossamme työskentelee kaksi välittäjää, jotka ovat suorittaneet LKV-tutkinnon ja joilla on kokemusta paikallisista markkinoista. He auttavat sinua kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä - voit luottaa siihen, että tunnemme Tammisaaren ja sen lähiseudun asuntomarkkinat, hintatason, asiakkaat ja asuntokaupassa tarvittavat yhteistyökumppanit.

Kun tarvitset asiantuntevaa ja luotettavaa apua asuntokaupoissasi,
ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla tai tule käymään.

 

Opkk Tammisaari

Asematie 3

10600 Tammisaari


puhelin 010-  2569 545

sähköposti:  opkk.ekenas@op.fi
internetosoite: www.opkk.fi

HANKKEEN FAKTAT

Asuntojen hinnat: 259 000 – 699 000 €

Asumiskustannukset: Alustavien laskelmien mukaan 3,75 €/m2/kuukausi, sisältää kiinteistöveron, lämmön, kiinteistönhoidon.

Autotalli ja varasto: 23 000 €

Venepaikan vuokra: Käyvän ohjeistuksen ja käytännön mukainen, ei vielä selvillä

Asuinpinta-ala: 53–140 m2

Asumismuoto: Omistusasunto

Alue: Tammisaari – Pohjoinen satama / Port 19

Kunta: Raasepori

Myynti käynnistyy: 2015, 1. vuosineljänneksellä

Valmistumisajankohta: Vaihe 1, alustavan arvion mukaan 2017, 2.–3. vuosineljänneksellä

Energialuokka: C

Lämmitysmuoto: Kaukolämpö, lattialämmitys. Asuntokohtainen ilmastointi, jossa lämmöntalteenotto ja jäähdytys.

Asuntoja: 75

Huoneita: 2–5 H+K

ASUNTOYHTIÖ

Perustettava asunto-osakeyhtiö

Nimi: Port 19 (perustettava asunto-osakeyhtiö)

Televisio: Valokuituyhteys

Internet: Valokuituyhteys sisältyy hintaan

Pysäköinti: Yksi autopaikka per asunto, kertakustannus 23 000 €. Lisäpysäköintipaikka, mikäli paikkoja riittää, 38 000 €. Pysäköintihallissa mahdollisuus hybridi- tai sähköauton lataukseen.

Muut tilat: 4 m2:n kellarivarasto asuntojen yhteydessä. Lisävarastotilaa ostettavissa, mikäli sitä riittää. Asuntoyhtiöllä on yhteisiä ulkoalueita/sisäpihoja ja vieraspysäköinti.

Muuta: Yllä olevat hinnat eivät sisällä omaa sähkön- ja vedenkulutusta eivätkä irtaimistovakuutusta. Sähkön- ja vedenkulutusta mitataan asuntokohtaisesti ja kulutus laskutetaan jälkikäteen kuukausivastikkeen yhteydessä neljä kertaa vuodessa.

Energiatodistus: Laaditaan erikseen ennen sopimuksen lopullista allekirjoittamista.

Yhteistilat: Sisäpihoilla on yhteistiloja, grillipaikkoja yms., jotka ovat asuntoyhtiön omaisuutta ja osakkeenomistajien käytössä.

Venepaikat: Asuntojen läheisyydessä Pohjoisessa satamassa on jokaisen asunnon käytössä yksi venepaikka enintään 33 jalan (10 m) veneelle. Venepaikkoihin liittyy huoltosopimus, joka kattaa laiturin ja venepaikan huollon. Mahdollisuus veneen huoltosopimukseen, talvisäilytykseen yms. erillisellä sopimuksella laituriyhtiön kanssa.