Tervetuloa Tammisaaren merelliseen kaupunginosaan

Vanha kauppasatama eli pohjoinen satama uudistetaan nyt uudenaikaiseksi kaupunginosaksi, johon tulee asuinkortteli PORT 19 ja ostoskeskus PIER 25

MEREN ÄÄRELLÄ, KESKELLÄ KAUPUNKIA

Visionamme on ollut vaivaton asuminen, jossa yhdistyvät rannikkokaupungin viehätysvoima, moderni arkkitehtuuri ja korkea laatutaso. Ainutlaatuista asumista: avarat pohjaratkaisut, oma autopaikka maan alla, kaikissa porraskäytävissä alas autotalliin asti menevä hissi, merinäköala ja venepaikka laiturilla tekevät Port 19:stä harvinaislaatuisen. Korttelin sisäpihoilla asukkaat voivat nauttia rauhasta suojassa tuulelta ja laiturilla kulkevien katseilta. Sisäpihoilla seurustellaan ja viihdytään.

 
Saaristoidylliä ihmisille, jotka osaavat nauttia elämästä ja rakastavat merta

YKSILÖLLISTÄ JA AINUTLAATUISTA ASUMISTA


Tavoittelemme yksilöllistä asuinympäristöä, johon olemme vanginneet saaristokaupungin hengen modernissa muodossa. Port 19 on loistelias esimerkki mielenkiintoisesta arkkitehtuurista, joka jatkaa Tammisaaren rakennushistoriaa ja vie sen uudelle tasolle. Asuinkorttelin muodostavat 9 taloa, joissa on yhteensä 75 omistusasuntoa (2–4 h +k). Tilavat terassit, merinäköala sekä sisäpihan monet mahdollisuudet tekevät asumisesta täydellistä ja helppoa.